***       Водещите вечерни новини       на 18 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 18 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! В Кремъл: Загубихме войната. Алексей Навални е преместен в изолатор. Почина Анахид Тачева


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 18 ноември   

 

„ Ние загубихме войната в Украйна “, това сподели източник от Кремъл пред една от дребното опозиционни съветски медии „ Медуза “.

„ Напускането на (украински град) Херсон стана тежка контузия за съветските елити. Вече излиза наяве, че войната е изгубена. Хората към този момент мислят по какъв начин ще живеят след края на бойните дейности ", уточни още събеседникът на изданието.

„ Извън двете столици (Москва и Санкт Петербург) не споделят оптимизма на " ястребите ", написа още „ Медуза ". " Сред предприемачи и политици на районно равнище към този момент се приказва, че съветските жители не водят война за страната си ", това сподели неизвестен деятел на партията на властта „ Единна Русия ". Случилото се в Херсон се възприема като срам и разследване от бардака в страната.

Преди 24 февруари (началото на войната) ние подозирахме, че нещо не е наред. Сега обаче ние се убеждаваме в това, " сподели още той пред медията.

***

„ Въвеждането единствено на машинно гласоподаване е общо дело на партиите на Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Избраха Мадуро, а в този момент Мадуро им е отговорен. Нещо се случи и Борисов, и Нинова се обърнаха на 180 градуса “.

„ Машините са сертифицирани по всички правила, по какъв начин да ги „ пипаме "? Не знам за Мадуро, само че доставчикът на машините е доста сериозна компания “.

***

Питате се какъв е казусът с хартиените бюлетини, като в цяла Европа си ги употребяват?

Питате се: нали сме народна власт, за какво да няма избор – и по този начин, и по този начин, и машина, и хартия? 

Питате се: за какво ни занимавате с бюлетини, ние по този начин или другояче не считаме да гласуваме?

По реда на питанията:

***

Януарските фючърси на петрола вид Брент, който е референтен за Европа, поевтиняха под прага от 88 $ за барел за първи път от 3 октомври на лондонската борса ICE. 

***

Дори единствено едно „ срещу “ е задоволително да ни спре, към този момент имаме три: от Нидерландия, Швеция, а в този момент и от Австрия. 

***

На 21 ноември, понеделник, президентът Румен Радев ще организира съвещания с представители на парламентарната група на „ Демократична България “. 

Срещата ще стартира в 10.00 часа на „ Дондуков “ 2, оповестяват от пресцентъра на Президентството.

***

Къщата на 37-годишния Захари Шулев, който е упрекнат за гаврата с куче в столичния квартал „ Карпузица “, е изпотрошена, оповестява „ Телеграф “.

Двуетажната постройка на улица „ Бяла ружа “ 2 е с изпочупени прозорци, изкъртена ограда и залята с яйца и всевъзможни отпадъци фасада.

***

Тъжна новина! Телевизионната водеща Анахид Тачева е умряла през днешния ден. Новината е доказана от околните ѝ.

Тя е едно от обичаните лица на Първа стратегия на националната телевизия от 1962 година нататък.  

***

Навални е бил изместен в тясна килия, четири дни преди да бъде посетен от околните си, което на практика го лишава от дълготрайно рандеву, каквото му се поставя в наказателната колония.

Навални добавя, че не е виждал родителите си, жена си и децата си от месеци.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР